domingo, 29 de marzo de 2020

Covid-19 (25) La infamia, l@s infámes.

LOS QUE OBLIGARON A LA CLASE TRABAJADORA Y HONESTA A HINCARSE DE RODILLAS  ANTE EL CAPITAL AHORA VAN DE DEFENSORES DE LA CLASE TRABAJADORA, DE LAS EMPRESAS, YA LO SABÍAMOS.

PANDEMIA E INFAMIA

DE PANDEMIAS Y AUTONOMÍA

ESTUDIOS SOBRE TRATAMIENTO DEL COVID-19



Que os/nos cogió shitting, prepotencia por un tubo aquí y allá, la realidad más cruda.

Si afegim allò que va passar amb MWC: ens volen fer mal, la Xina està molt lluny, mai cap responsabilitat, sempre víctimes i a allò de que ho farien fet (quina por) tot bé i que no ho han fet mai res, ara amb el confinament més dur, es creuen, s'han convertit en els nous  illuminati, quant el que pretenien no era altra cosa que una una jugada política d'allò més rastrer, més frívol i tots els que viuen a costa de la gent treballadora i honesta, es riuent les gracietes.

El que haurien i no haurien d'haver fet seguint les indicacions de l'expert, els nous illuminati:

No anar de romería,
Cuidar la gent gran,
Demanar als hospitals privats que s'han fet grossos gràcies als diners públics catalans de les retallades en benestar, educació i salut de les que tant en van presumir, es posessin al servei del seu poble.
Protegir els barris mes pobres a la classe obrera.

Col-laborar en tot moment amb el govern central per fer front la covid-19.

Res de tot això, malmetre i "la culpa fue del otro" per a no variar.

Que la empresa de la Generalitat suministradora del material hagués planific, ja des de febrer, el que podría pasar, pero no!

MWC. volen fer mal a Catalunya, i no! no han mogut ni un dit, pero que fàcil dir que la culpa es dels altres, jo no se com no tenen vergonya, encara que he après que no en tenen.

Viatges Fi de curs a Itàlia, quants joves pululant per tot arreu després de tornar. No donen cap instrucció, i tots hi van, això sí els pares preocupats preguntaven, que podem fer, ens tornaran els diners? directrius clares: aneu a Itàlia.

Les empreses que treballen per la Generalitat, han deixat de treballar seguint los vostres recomanacions?

Els positius que arriben d'Italia prendre mesures més dràstiques, era l'inici, ho podien haver previst, teniu un bon assessor i no vau fer res, només retreure als altres, en vegada de donar exemple.

I repeteixo:
DONAR EXEMPLE, PREOCUPAR-SE PELS BARRIS MÉS DESFAVORITS, PER LA GENT MÉS NECESSITADA,  CONTROLAR LES RESIDÈNCIES, (NO VALEN EXCUSES DE COMPETÈNCIES) COMPRAR MATERIAL SANITARI JA QUE US HAVIA AVISAT EL VOSTRE ASSESSOR DEL QUE PODIA PASSAR I SE SUPOSA QUE PODRÍEU HAVER PREVIST LA NECESSITAT AMB L'AJUDA INESTIMABLE DE LA VOSTRA EMPRESA (dedicada a la compra y subministrament de material sanitari) I ALMENYS VOSTÈS, EVITAR LA TERRIBLE MANCANÇA, DONANT EXEMPLE AL GOVERN CENTRAL DE COM US PREOCUPEU PEL POBLE, I COM S'HAN DE FER LES COSES.
QUE JA HO HEU FET, AH, SÍ! DISCULPIN.
ABANS MOLT ABANS PER ALLÒ DE LA GÀBIA, ARA. LA DE VIDES QUE HAGUESSIN POGUT SALVAR AMB TOTA LA INFORMACIÓ QUE DONAVA DE LA POSSIBLE TRAGÈDIA EL VOSTRE ASSESSOR.
En fi trist molt trist quant han marxat tants i tantes i ara culpabilitzen als altres, com sempre,
es clar,  quina classe de gent és aquesta, s'han cregut que son un poble escollit, que són els millors, pensar en l'altre poble escollit, i veure el que fan, fa por pensar que algun dia puguin arribar a tenir poder total.

Si el MWC, s'hagués fet, seriem, amb tot el meu carinyo i respecte (bé, he de ser sincera, no per tothom, no a la de "me vas a parar el avión, eh! me lo vas a parar, que se recupere, eso sí) per la gent de Madrid, el foco principal.

Ells/elles que ho saben tot i ho veuen tot ho farien millor que ningú amb l'ajuda del seu "guru" i
fer-ho millor, vol dir no fer res i criticar tot al temps? Sembla que sí.

Cifras de hoy.
Profesionales dándolo todo.

No hay comentarios:

Paco Ibáñez - Palabras para Julia